Sunshine :)

                                      Jao det är vacker väder, solen skiner idao! hehe.

har suttit och solat lite idag nice. i går så var det värsta julen ju och nu är snön nästan borta, ge mig VÅR NU! nu ska jag gå på ica och handla lite kyckling mums och sen blir det pyssel. ikväll blir det Tv tittande även fast jag är enormt trött på att titta på tv men idag är det sjukhuset, du är vad du äter, och efterlyst intressant!
Huj!


Träningsvärk!

Mitt internet har varit lite struligt, men nu skriver jag.

 
igår var jag på danskurs för sandra och malin Hansson ( mina vänner) hehe. dom kom från sthlm och skulle visa lite vad dom har lärt sig men också för att träffa familj och vänner . Det var jobbigt att hänga med i början men sen gick det bra. vi började på en jazz dans+ street dans. Och street låten var bara för härlig "liljohn-shake what ya mom give ya" haha å ja då, jag shakade ;) sen träffade jag min vän sandra. och vi hade som vanligt trevligt, vi pratade typ hela tiden å skrattade :D tack för igår. sen kom Erik på kvällen det slutade med att vi sov hos honom...



Idag: ja kursen fortsatte idag sista dagen.  vaknade upp med värsta träningsvärken! ajaj. och inte blev det bättre när man skulle börja dansa..vi gjorde lite styrka idag med, men jag pallade fan inte allt + att jag är förkyld med. svetten bara rann hehe. men det var en rolig kurs :) ni som tycker om dans borde prova att gå på en danskurs (man behöver inte vara proffs) :P nu har jag vilat ett tag och duschat och det blir nog rätt lugnt ikväll.


Ha det bra!


                                           
                                                          
                                  Malin & Malin för några år sedan ;) 


Agustana-Boston



                    

Orättvist..

Jag vet inte vart jag ska börja...men nu är jag less på det här, ännu en spydig kommentar av dig! jag kan inte sluta gå runt och tänka på dina jävla saker som du säger till mig...du visar andra med respekt men med mig så visar du bara skit. vad är du för människa? från första början när vi träffades visade jag inget annat än respekt och hänsyn i ditt hem men själv har man inte fått något tillbaka. jag är en människa som visar respekt och är trevlig mot dom som är trevlig mot mig. men så är inte du. många säger "sån" är hon men vadå bara för att man är otrevlig, sur, och ingen respekt så har hon ingen anledning att ge sig på mig med sina taskiga åsikter!! ja visst alla vi är olika, men vafan man måste kunna bete sig eller hur? vet inte hur många gånger du har skämmt ut mig med dina otrevliga ord men det känns som att du försöker trycka ner mig och det kan jag säga att du har gjort kärring! jag är inte längre mig själv när jag är idin närvaro. vad har jag gjort dig egentligen? det är så orättvisst, vad har jag gjort för att förtjäna det du häver ut ur din käft? jag är inte perfekt och inte heller DU! ingen är det, och man kan inte få allt på en sekund man måste jobba för det. jag har mål och jag kommer fixa dom målen förr eller senare. om man har mål så klarar man allt. det som gör mig så arg är inte ens min mamma skulle säga dom saker du har sagt till mig. och därför är jag rätt hård nu. men som tur så har jag Erik som förstår som jag inte trodde.. vi älskar varandra så låt oss få vara tillsammans och lägg dig inte i mitt liv!

Bakis :/

mm det kan man säga. det blev så att jag, mickis och therese gick ut igår :) vi groggade hos mickis och det var trevligt! hm... jag och mickis blev rätt så flummiga efter groggarna ;p tätt efter kom också therese hehe. sedan åkte vi ner på tranan, det var rätt med folk där ändå för att vara en onsdag, jag trodde det inte skulle vara många där. men kul var de! dansade också! kul som fan! jag och "tess" skakade verkligen loss. och grogg på grogg blev det + några shots. haha ja, jag blev rätt full måste jag säga. (hedick) ni vet att jag är kass på stavning, men  vaknade med enorm huvudvärk idag iaf :( men man mår som man förtjänar..men tack tjejor för en rolig kväll :)


            image42 


uppskrivningen klar!

Ja äntligen säger jag bara! idag gjorde jag den igen och jag var så himla nervös ( som vanligt) så det kändes som hjärtat hoppade ur :S  men när jag väl satt där och klickade så kändes det rätt bra. 54 rätt fick jag ( 52 -godkänd). skööööönt måste jag bara säga eftersom jag höll på att lägga av där ett tag. nu är det bara att köra på!

ikväll kanske jag ska träffa min vän mickis och ha lite roligt :) kanske tranan? ett tag sen man var där och skaka loss på dansgolvet ;) hehe. men jag ska iallafall göra något roligt. INTE sitta hemma som vanligt.


puss huj! :D

crash!

Hey!  uppdatering!

I lörd då var jag och Erik på cross träff det blev tacos och dricka där, det var rätt kul faktist :) min roliga vän mickis kom senare och gjorde kvällen ännu roligare ;) och pose bilderna var bara as roligt haha. jag Therese och mickis värsta "coola brudsen."  kvällen slutade inte förns runt 3 på morgon sidan. och jag blev inte dyngrak som vanligt utan lite lagom, lika Erik hehe. kvällen blev perfekt! :D than good for that.


igår körde jag bil och skulle in i vårat garage, jag kom rätt bra in men bak arslet lyckades ta i i sidan och crash! så slipade jag bilens sida :(  suck. mamma blev ja, rätt så arg! och Erik kom efter så det blev ju inte pinsamare för de....men det var ju en olyckshändelse, men fan vad jag skämdes...nu kostar det väl en slant att laga bilen..


Alla hjärtans dag.

Ja det var det igår :) men om jag får vara ärlig så brukar det vara min oturs dag.. alltså den är ingen spec dag för mig så..men igår hände det inga dåliga saker iaf! jag fick vita rosor av mamma sen kom min älskling med 10 röda rosor och schele´ hjärtan ( vet inte hur det stavas) min goaste, så snäll! tyvärr så har jag 0.00 kr på kontot så det blev inga rosor och godis till honom:(  men han vet att jag älskar honom ändå. och mammsen hon vet också det. jag menar man ska väl visa den man älskar varje dag hihi <3 hoppas ni andra hade en fin dag med era käraste!

jaja, idag lyser solen igen och kanske det blir någon promenad, sen hoppas jag att jag får mina pengar idag " som lovat"!! så jag kan handla lite. sen blir det plugg. och kanske mys ikväll. så ser min dag ut.

ha en bra dag!

puss på er.

Säändie and Malleballe

image41

                                                     Bergsveden tider!

Prat, mat och skratt

Hello everybody. Kom hem från sandra för ett tag sen, har vart hos henne hela dagen, jag, mickis och camilla :)
sandra bjöd oss på köttebullar och makaroooner tidigare, och gott var det! :P  jag fick som jag ville iaf en sak jag fick prata ut med brudarna! :D " I like talking" spec med sandra för hon lyssnar verkligen ( inga illa menat mot dom andra) :/ dom lyssnar också, men hon är bara så förstående. vi paratde om det mesta idag. och hästen "Nicklas" han fick ut på en liten ridtur med Amanda haha. ja, den lilla damen hon är hur rolig som helst! lille liam var sjuk så det blev inte många flin för honom idag :(  men tack för en bra dag tjejor!

åh skulle inte ha skrivit så, ångrar mig. men jag säger för mkt vad jag tycker och tänker och det kan vara bra ibland, och ibland inte! mår illa, har vart på toan men det går inte...jag fick tillbaka, och det tog lite hårt som sagt. men jag får skylla mig själv.

Puss!  love my friends! <3

skotävling.

modeakuten.se

Var med och tävla om dom här sexiga skorna! ;)  jag vill ha dom!


image40

peace!

                        
                           Har skickat efter ett " peace armband"  snyggt tycker jag :)

                                  image39


A puppy!

 
Nu är tvättningen+ städningen av mitt "room makeover" klar.
gud vad jag har donat.

Erik ringde för ett tag sen och berättade att hans mamma har köpt en pudelvalp! :)  ingen vet/ visste om det, och därför var det så roligt när han berättade att han hade kommit hem, pratat med sin mamma , och mormor, tog en kaffe, "sen" råkade han nästan kliva på den stackars lilla hundvalpen och förns då såg han att det var en liten pudel som låg där! haha. valpen har inget namn än hm...  några förslag? dom har redan en till pudel som är snart 5 år som heter "molly".  nu ska jag ta lite fika och kanske plugga. jag vill se dig NU lilla plutt!


ciao people!

Fredag

Dagens fredagsgöralista :

tvätta.
städa.
plugga.

Rolig fredag.. men solen lyser ju iaf och det gör dagen! :)

Tråkigt.com

jaa det är det verkligen! vad har jag för liv igentligen? här sitter man ensam varje dag och gör inte ett piss.
och har hela livet framför mig, alla möjligheter, saker man vill göra som man inte uppfyller.

men rättare sagt så vet jag inte vad jag vill göra med mitt liv man kan säga att jag är ett stort frågetecken. när jag var liten skulle jag bo i australien och vara delifin skötare hade jag bestämt hehe. men så blev det inte.
men typ min "dröm" nu då : då skulle jag göra det jag tycker bäst om att göra alltså stå på scen, sjunga och dansa, även fast jag inte är så bra på det haha. sen skulle jag bo utomlands, i ett varmt land med trevliga människor, ha ett fint hus, snygg bil och leva livet...
:D nice.
 
åh istället är jag här i bollnäs! som inte ens rankades som en stan förr i tiden, + att bollnäs blev utnämnd till svergies fulaste stad haha.ja jag säger då det. men om victoria silvstedt lyckades då ska jag också lyckas. ( med något) hehe. men det jag först ska klara av är skaffa körkort, jobb, lägenhet. då har jag kommit en bit.  så det är bara att fortsätta kämpa.

"Livet är en kamp" ( att överleva)

peace out!

Några bilder från festen ;)

                       image35                   

                                                        image36

image34


                                                                                                                                

Vilken fäst!

Tjena!  jag var heelt död igår, orkade inte göra ett piss, SKIT DÅLIG+ att jag hade sån enorm ångest så fy..



Men iaf så startade festen men en " tjejfest" vi var några tjejor ett bra tag innan det kom några killar. men det var  kul som tusan! vi skrattade och dansade lite. jag tror alla blev lite sådär små fulla :p som sagt det tog ett tag innan allt folk kom! typ sådär 11-12!  jag blev kanoners, sandra sa att jag var vid kylskåpet och kollade med spriten hela tiden ojoj! och läre ha ramlat sådär hundra ggr på rumpan för den är alldeles öm haha. jag kom ihåg en smäll jag gjorde när jag ramlade av stolen, jag hörde bara några röster som typ maalin? maalin?  det kändes som att  jag kollade i kors för jag såg inga ansikten haha, usha. och jag har lärt mig en sak inte blanda välkomst drinkar när man är as packad! ( skratt) det blev översvämmning i köket där jag stog och var "bartender." aja men även fast det inte kom såå många så hade jag det kul ändå. mickis, tack för din fina present :) synd bara att det blev vattenskada på den :(  patricia fick iaf den bästa bilden på linnea, klockren alltså! hahah gud vad vi skrattade, hoppas patricia  har lagt ut den på sin blogg ;)  nej men så var det med det..nu är det nya tag hehe. en ny vecka, och jag MÅSTE plugga körkort! ett måste...har köpt bonniers trafikskole skiva nu så. :)

Det kommer bilder sen: D

byee.


Festen.

Hej!  nu har jag börjat flagna skit kul! neee...men "solskadan" är iaf borta.
idag har jag och Sandra vart och handlat till festen imorn :) 
men det har blivit ändring, festen är flyttad! men kanske inte ska säga vart men dom som är bjudna och inte vet  nåt om det hör av er till mig ( om jag/ vi inte hört av oss till dig)  nu hoppas vi att Lördagen blir trevlig och rolig :D hihi. nervöös...

-Vad ska man ha på sig? hm....

Se ya!

RSS 2.0