Hardcore superstar- dreaming in a casket



                                                    Så jävla bra!

Påskafton :)

Hihi ja nu äre påsk! bästa tiden för nu man äta mkt skit ;) typ godis och mat som jag älskar! och nubbarna förstårs haha! ikväll blir det utgång med tofält och några fler :D läängtar! jag är party sugen som bara den! nu ska jag snart sola sen blir det käk hos rogga sen åker jag nog tills sandra. hoppas man kan gå på nån fest sen...hm någon som vet nån rolig fest? jaja nu ska jag dra men GLAD PÅSK PÅ ER!


                                                 image58

Se hit vänner!

Vänner!
förlåt att jag inte har hört av mig men det är mycket på gång nu :) jobb och körkort t.ex. känner mig dum för att jag inte har hört av mig till er som kanske vill träffas och göra nåt. men det är saker som jag vill få gjorda nu för allt har bara stått stilla allt för länge och jag känner att jag är på god väg nu att göra det som ska göras. men tiden kommer för att träffas och jag har inte glömt bort er så ni vet! hoppas ni inte har glömt mig heller.

Vilken Helg...

Ja  här kommer en uppdatering av helgen. Det har varit stressigt men rätt så rolig helg om man glömmer incidenten på ikea :/

fre: Hälpte sandra olsson att flytta grejor från falun till bollnäs, städade, tamma bärde. helt slut på kvällen.

lörd: Myste med älsklingen på förmiddagen. sen åkte vi till freluga för vicktoria fyllde år där fick vi mat+ tårta & fika. sen var det bestämt att vi skulle träffa ett gäng och spela bowling så vi åkte och gjorde det det var rätt roligt jag fick iaf några strikear :) sen var det också bestämt att vi skulle käka på starndresturangen, my good! jag var proppmätt efter attl gott hos vickan...aja men jag klämde i mig en hamburgare och sen var jag super mätt! hehe. kvällen slutades med melodifestivalen och film.

sönd: då åkte vi tidigt för att sandra och lars skulle kolla på en soffa på ikea och jag skulle hitta några saker. stressigt! för lars skulle sedan åka cross i årssunda så det var rätt så bråttom...vi gick där men vi splittrades för jag skulle kolla mer på en sak, så sandra & lars gick före och skulle betala yes trodde jag då kanske vi hinner in på gina och H&M  eftersom det gick så snabbt :P det jag egentligen skulle ha fanns inte så jag köpte lite onödiga saker iafhehe. aja kom fram i kassan betalade, kollade efter sandra & lars hittade inte dom så då var jag precis på väg ut och såg sandra sitta på golvet och lars på en stol hel svettig och jag stog i allt snus vad har hänt! sa jag, ja då hade lars svimmat precis vid kassan..han hade sagt att han mådde lite dåligt innan sen hade han gett sandra kortet + koden sen ramlat i hop rakt ner i backen så snusen åkte ut hade slagit axeln och huvudet... fy vad hemskt. sen kom ambulansen så det var bara att åka in till gävle sjukhus för att ta lite prover å sådär sen var inte lars sig själv heller borta liksom. jaja där satt vi ett tag sen var jag tvungen att åka hem före 17 så jag fick skjuts av sandras mamma sen så jag kunde komma hem till minisimms avslutning åh vilken dag....men allt är bra iaf. lars och sandra stannade över natten dom kommer säkert hem idag.
själv är man trött som fan idag...så vi får se vad som händer today.

bye.

fler butiker bollnäs!

Mulet väder idag men malin hon klev upp pigg och glad kl 8:00 för att gå på jobb intervju för butiksbiträde på stan.
jag kom i lagom tid och ändå var det typ 30 pers som stog där och väntade..suck tänkte jag men intervjuerna skulle gå fort sa dom högst 3 min med varje och fort gick det. medans jag väntade så satt jag och babblade med johanna kanske för att jag var lite nervös för då brukar jag babbla mycket heh.. och så var det min tur, jag hann inte säga mycket när jag gick in dom frågade typ en fråga sen var det klart. lämnade in CV och så var det hej då haha.

Men, var många arbetslösa det finns, framför allt i Bollnäs!
så fort det blir ett ledigt jobb så pang så ska ALLA dit för att konkurera om det.
men jag tycker att man ska försöka iallfall även fast det känns hopplöst.
men dom kan väl öppna fler ställen så kanske man har en chans.

orkar inte skriva nå långa bloggisar, men ni kanske inte orkar läsa heller ;)

vår nu!

Fick ett tecken idag på att det är vår! myran!

jag satt ute och så såg jag min första myra krypa upp på bron hehe :P
sen kom det en till, och en till...jag hatar myror men för mig så var det ett tecken att det kommer bli vår nu
för dom kommer ju upp när det är varmt! ge mig värme nu!


Släpp det Malin!

Tankar tankar tankar tankar snurrar runt i mitt huvve!!!
jag måste sluta gå runt och tänka så mkt. iaf negativt!....

Olsson och Jonsson

Solen lyser även idag! :D vaknade nyss av att roliga Sandra olsson ringde och frågade om hon fick komma och hälsa på mig :) så det får hon så gärna göra. Hon skulle ta en promenad till mig från lassarettsvägen...

Ikväll ska nog Sandra, Lars jag och Erik boka bord på tranan för att äta deras goda meny för 25 kr :P  gott. hihi. men först måste jag tvätta lite.

så nu ska jag göra mig iordning och äta lite och pyssla innan sandra kommer.

Puss & kram!


 
                 image53

Hjälp mig!

ja idag vaknade man med ingen röst + ännu mer förkyld :( satans ungar igår.. jag fick typ skrika hela tiden...ush man vill inte ha barn när man har haft simlekis kan jag ju säga!
jag känner mig hjälplös idag helt borta känner jag mig. sen får jag ingen hjälp med min låt, en låt som jag skulle vilja mixtra bort en del av, det är också viktigt för det är en låt som jag har gjort dans till min dansgrupp så om någon kan eller vet någon som kan mixtra med låtar så hör gärna av er till mig! snälla...

jag var nyss på ica och handlade ananas mums, färsk annanas så nu ska jag göra en liten fruktsallad och kolla på film och krypa ner i mitt täcke hihi. jag köpte "också" choklad och chips fin blandning va?(skämms malin) jag som skulle vara nyttig idag men jag kunde bara inte hålla mig! :/ jag är en stor gottegris! går jag in i en mataffär så Måste jag köpa nåt gott alltså godis! hehe men nu ska jag försöka tagga ner på ätandet för jag gör fan inget annat...

Hörs!


image52

Dagen efter...

Ja kvällen blev rätt rolig igår :) lite seg idag men helt okej ändå! party brudarna kom med full fart vid sådär 18-19 igår :P fullt hus! var hos mig ett tag och hade trevligt sen drog vi till lokalen där Robin E hade fest, men den sög faktist om jag ska vara ärlig. men jag, malin och sandra dansade lite så då blev det lite bättre ;)  sen fick jag typ klunka i mina öl för vi skulle in på tranan före halv elva!! på vägen dit var skit kul, vi trängdes in i en liten bil, tvillingarna, Elin, jag och mickis men jag höll på att garva ihjäl mig för jag fick ingen luft haaha! när vi kom på tranan var det kö...suck tänkte vi men sen hittade jag och Malin Anna bengtsson långt fram i kön så vi ställde oss med henne. Malin gick till dom andra så att dom också skulle komma men dom kom aldrig och då så fick dom andra betala in sig men det fick inte vi. väl därinne var det roligt men inte så många kända ansikten :/ aja jag gick hem lite tidigare för det blev kasst på slutet, dålig musik osv...så jag promenerade till Erik och kan jag säga att det var jobbigt som fan, jag hade ont i fötterna sen jag hade dansat så det var inge skönt. men det var trevligt att ni ville komma till mig igår tjejor! thanks :) 

Idag ska jag till simhallen för att ha minisim, sen blir det lugnt för Malin.

-mickis, inte EN bild jag fick på oss igår! :( inte bra hehe.

Puss på er! 


image44                    image48                  
        
                              
  image49         

                                 Babes!







Tjejfäst!

Godmorgon!
idag är det lördag och det nalkas fest ikväll :) men det blir rätt så lugnt. för jag jobbar imorn..ikväll så kommer några friends till mig och hälsar på :D b.la Mickis, Säändie,och sandra och Malin hehe kul! nu ska jag på stan och träffa mickis en sväng sen ska jag hem och städa.
Hoppas det blir en bra kväll! ;)

Partyparty!


RSS 2.0