Bal + förkyld

                                                      Ja, då har man blivit förkyld igen då, suck.
Jag vaknade i natt av att jag mådde skit illa! vet inte vad det var...men jag tog en treo sen somnade jag och det blev bättre. konstigt! men jag har iaf blivit värre men förkylningen det började med halsen usha och jag som ska börja jobba nästa vecka :(

men när jag klev upp idag så var det strålande sol och jag blev snabbt på bättre humör! men inte att förglömma det är ju balen ikväll för studenterna! jag ska kolla främst på min bästa sandra och kort kommer jag knäppa på dig honey ;) du kommer att bli så fin!
sen hoppas jag att jag kan ta några kort på claes, petra, henke, och daniel :) jag hoppas eran dag blir underbar! jag hade det jätte mysigt på min bal!! jag skulle lätt göra om den igen!

VI SYNS PÅ STAN!


Dansotekets vår avslutning

På söndag så är det dansotekets avslutning och det innebär att många dansare ur dansoteket kommer att uppträda på folketshus det kommer att vara två föreställningar en kl 12 och en kl 15 och det kostar 30 kr att titta kom och kolla! ;) jag är ju dansledare så min dansgrupp kommer att dansa med :) ska bli kul. jag har ju varit med ett bra tag i föreningen nu ja sådär 8 år kanske. så nu till hösten kommer jag att sluta för gått. lika så minisim som jag brukar ha. jag kommer nu bjuda på båda av mina låtar som min grupp ska dansa till ena är en jazz låt som vi ska dansa " lindi jazz" till och den ena är en valfri låt som jag valt som vi kommer att dansa modernt. så lyssna och njut.




       

Duffy-mercy


Bjuder lite på mig själv idag ;)

                                                image69
               
                                                      kolla in min nya hatt haha! snygg?


Malin,vin, och...

Hej... nu sitter jag ensam som vanligt, dricker lite vin och lyssnar på "you raise me up med josh groban" helt underbar låt. mamma har verkligen med sina kloka ord fått mig att må bättre nu än vad jag har mått så jag tillängnar den låten till henne <3 för ska jag vara ärlig så mår jag skit! och den där sk styrkan och resa sig igen efter ett nedslag och gå vidare hoppas jag på, men ibland så hittar jag inte där styrkan så jag får tycka lite synd om mig själv ett litet tag till. det är jag som ska ändra mig inte du, jag vet mkt väl att det är mitt fel och att det är jag som måste ändra mig till det bättre. och hur får jag hjälp med det? ja det kanske bara  jag kan svara på.


                                                               image68

The persuit of happyness

Nu är det andra gången jag har kollat på "the persuit of happyness"  som ni kanske förstår så är det en film, och en het underbar också! andra gången jag släppte mina tårar och andra gången jag verkligen gick in i filmens historia. persuit of happynes står för " strävan efter lycka" den är en gripande film som handlar om att det inte är lätt att få ett jobb spec när man är fattig. Will smith har huvudrollen och han är verkligen en av dom bästa skådespelare som jag vet! han är så bra den karl! han kan spela alla roller! jag menar den här filmen var som gjord för han. filmen visar hur jobbigt det är att få ett jobb (men) jag får inte glömma att det utspelar sig på 80 talet. och jag tycker det är svårt att få ett jobb. nu har jag ändrat min uppfattning. i filmen så vägrar han ge upp även fast han får sova utomhus och har en liten pojk att ta han om. om ni vill veta mer om filmen så läs om den eller SE DEN! jag lovar att ni får en tanke ställare.

Bort rukliga hår!

Jag vet att jag måste uppdatera min blogg mer skärpning nu!

Vaknade idag av en märklig dröm, jag skällde ut några som borde få sitt kasst....och jag var verkligen stolt över mig själv efter att jag sagt allt, så jag vaknade stolt idag hehe! trots att just denna dröm var okej idag så drömmer jag alltid konstiga drömmar! är det nån som har lika problem?

Nu ska jag äta frulle och titta på nån film och ringa sandra olsson, sen senare ska jag iväg och klippa mig hos Eriks faster :) måste bara klippa bort mitt trasiga hår! så jag hoppas det blir bra. sen blir det väl lugnt ikväll.

"Pussen då!"


RSS 2.0